15.09.2018.
FUTSAL, OSTALI SPORTOVI, video, foto
Svečano otvorena Futsal akademija HFC Zrinjski
Danas je u Mostaru u dvorani na Bijelom Brijegu svečano otvorena Futsal akademija HFC Zrinjski Akademiju je svečano otvorio Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenko Herceg skupa s trenerom Vladimirom Vladisavljevićem.

Akademiju vide 4 domaća trenera (Vladimir Vladisavljević, Goran Buhovac, Siniša Đurasović i Damir Mišić), koji su u međuvremenu stekli potrebne trenerske licence na seminarima u organizaciji Nogometnog saveza BiH.

Polaznici Akademije bit će 2000. i 2011. godišta, a njima će na početku biti predstavljen precizan plan i program treninga. Polaznici će trenirati po najnovijim futsal standardima i modelima koje je odobrila UEFA, a koji su rađeni u suradnji s nekim od najuspješnijih europskih trenera.Futsal je najbrže rastući momčadski sport s loptom u Europi. Ligaška futsal natjecanja u najjačim europskim ligama kao što su one u Španjolskoj i Italiji, po značaju i masovnosti visoko kotiraju u tim zemljama.

Ovaj sport posebno je popularan na teritoriji svih država bivše Jugoslavije. Bogatu tradiciju futsal, nekad mali nogomet, ima i u Mostaru. HFC Zrinjski osnivanjem Futsal akademije planira u većoj mjeri popularizirati ovaj atraktivni sport u gradu na Neretvi, te ujedno napraviti i podlogu za vlastiti seniorski pogon u budućnosti.


Nakon svečanog otvaranja uslijedili su i prvi treninzi, a potporu otvaranju akademije pružili su bivši i sadašnji nogometaši HŠK Zrinjski, kao i svi nogometaši HFC Zrinjski.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.