25.08.2018.
MODA
Stil ovih baka je hit na Instagramu
također jedna od zvijezda ove sjajne kampanje. Na njima se pojavljuju i 66-godišnja Puleng i 86-godišnja Dilys, a nose komade iz jesenske kolekcije kuće Helmut Lang i pri tome zbilja izgledaju sjajno.

DOBNA DISKRIMINACIJA JE STVAR PROŠLOSTI

Na modnim revijama i u kampanjama u posljednjih nekoliko sezona viđamo modele svih dobi. Dakako, tu su supermodeli u 40-ima kao što su Naomi Campbell, Kate Moss ili Stella Tennant koje neumorno nose revije i fotografijraju se za kampanje najvećih svjetskih modnih kuća.

No, mnoge kuće biraju i mnogo starije modele za svoje kampanje i revije. Mango je tako prošle godine angažirao 65-godišnju modnu blogericu Lyn Slater za svoju kampanju, 70-godišnja Maye Musk se pojavila kao zaštitno lice brenda Swarovski uz Karlie Kloss, dok Dolce & Gabbana redovito angažiraju talijanske none za svoje živopisne kampanje.

FASCINACIJA TALIJANSKIM NONAMA

D&G nisu jedini koji dijele fascinaciju talijanskim bakama koje ručno rade tjesteninu ili odlaze na nedjeljnu misu s njihovim sunčanim naočalama. Genijalan Instagram profil @sciuraglam posvećen je upravo talijanskim bakama u raskošnim modnim kombinacijama.

Autor profila zove se Angelo, a starije žene na ulicama Milana počeo je fotografirati 2016. godine, otkrio je za Vogue. ‘Nisam imao nikakav opravdan razlog da započnem, samo sam bio zaljubljen u te legendarne žene u Milanu.’

Profil danas prate 122 tisuće ljudi, a na njemu ćete pronaći sjajne fotografije žena u Gucci, Fendi, D&G, ali i brojne druge talijanske i svjetske brendove i pritom izgledaju fantastično.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.