06.09.2018.
VIJESTI, CRNA KRONIKA
Ranjeni policajac iz Mostara u stabilnom stanju
Policajaca koji je u noći sa srijede na četvrtak ranjen u Mostaru prilikom razmjene vatre s pljačkašima u Dolini sunca, posjetile su brojne političke delegacije Grada Mostara, HNŽ, Federacije BiH... Edin Mušić, predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH nakon posjete je kazao da je čin ranjavanja policajca zabrinjavajući i da treba zatražiti od istražnih organa da poduzmu sve mjere kako bi se počinitelji izveli pred lice pravde. Šerif Špago, predsjedavajući Skupštine HNŽ, kazao je da bi ovom prilikom trebalo pohvaliti i reakciju građana koji su prijavili krađu te brzu reakciju policije.

"Treba poduzeti sve mjere da se počinitelji ovog kaznenog dijela privedu i kazne kako zakon predviđa. Pozivam i sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o osobama koje su pucale na policajce, a nalaze se u bijegu, da se jave policiji i pomognu u istrazi", izjavio je Špago za Klix.ba. Liječnik Safet Omerović izvjestio je o stanju ranjenog policajca, kojem je tijekom dana urađen operativni zahvat na desnoj ruci.

"Njegovo stanje je stabilno, nema životne ugroženosti, zadobio je teške tjelesne ozlijede. Imamo oštećenje i koštanih i zglobnih struktura. Zarastanje i rehabilitacija će tražiti više vremena", kazao je Omerović. Ranjenog policajca posjetili su i ministar MUP-a Slađan Bevanda, glavni tužitelj Zdenko Kovač te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić. Podsjećamo, u noći sa srijede na četvrtak, oko dva sata ujutro, nakon poziva građana, policijska ophodnja sukobila se s četiri maskirane osobe koje su u mostarskom naselju Dolina sunca željele opljačkati jedan poslovni objekt. Pljačkaši su na ophodnju zapucali iz vatrenog oružja i tom prilikom ranili dvadesetpetogodišnjeg policajca Đ.H.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.