27.08.2018.
VIJESTI, POLITIKA
Odgovor Fahrudinu Radončiću iz Mostara
''Iako svi u Mostaru dobro znaju da je nositelj državne liste SBB-a Faruk Ćupina glasovao za izbor Ljube Bešlića, i time Mostar predao HDZ-u, Radončić za to lažno optužuje rukovodstvo SDA'', priopćeno je iz mostarskog Gradskog odbora SDA iz kojeg se ističe kako je lider SBB-a Fahrudin Radončić ovog vikenda u Mostaru ponovo ''neistinama nastavio obmanjivati javnost''.

Stranka navodi kako ''Radončić i njegova stranka, te krug interesno povezanih ljudi oko njih, očigledno žele oprati savjest svojih kadrova''. ''Javno se priča da je upravo glas Radončićevog Ćupine odlučio izbor Ljube Bešlića za gradonačelnika Mostara. Ćupina je, uoči samog izbora gradonačelnika Mostara, s Bešlićem potpisao sudsku nagodbu kojom je legaliziran objekt u središtu Mostara, poznatiji kao apoteka, a koji je u djelomičnom vlasništvu Ćupine.

Poseban je bezobrazluk to da je Ćupina najgromoglasnije aplaudirao dok je Radončić s podija izricao laži. Ali, na njegovu žalost, građani Mostara dobro znaju tko je i kakav je Ćupina, a znaju i tko je i kakav je lider smutnje Fahrudin Radončić'', navodi SDA. Podsjećamo, Radončić je na tribini u Mostaru rekao kako je SDA ovaj grad prepustila HDZ-u i kako su još 2004. godine tadašnji predsjednici SDA Sulejman Tihić i HDZ-a Bariša Čolak potpisali sporazum SDA i HDZ-a koji je samo na papiru jamčio stabilnost i jednakost u Mostaru.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.