29.08.2018.
ZANIMLJIVOSTI
Ella otkrila kako je preživjela odvojenost od kćerkice
Posljednje dva tjedna blogerica, influencerica i poduzetnica Ella Dvornik poslovno putuje Europom, pa se tako nakon Sarajevo Film Festivala automobilom uputila u London. Njen zaručnik Charles i ona svoje su putovanje redovno bilježili na društvenim mrežama pa su tako sve anegdote s ove avanture ostale zabilježene.

Nakon što je mami na čuvanje ostavila devetomjesečnu kćerkicu Balie, a kućne ljubimce prijateljima, uputila se na dugu vožnju kroz Europu i pomirila se sa svakodnevnim videopozivima malenoj princezi.

Budući da je svakoj mami jedna od najtežih stvari odvojiti se na tako dug period od svoje bebice, evo šta je Ella rekla kako je ona preživjela tjedne bez Balie.

- Iskreno, dobro mi je došao mali odmor, ako se to tako može reći, jer sam sve vrijeme u akciji između poslova i nje pa sam se poprilično umorila. Prvotni plan je bio da ide s nama, ali sada kada gledam, njoj bi to zaista bilo ekstremno mučenje, tako da mi je drago da ju nismo vodili - ispričala je Ella za Story.hr.

Iako je u prvi mah osjećala olakšanje i nakon dugo vremena se uspjela naspavati, ubrzo se okrenula ploča.

- Nakon prvog tjedna uhvatila sam se kako gledam njena videa i fotografije bez prestanka, gdje god da bila. U ove dva tjedna što me nije bilo propuzala je i izašao je novi zubić, tako da sam jedva čekala da joj se vratim. Jučer sam od sedam ujutro bez prestanka vozila do Splita u koji sam stigla tek u 20 sati. Jedino sam stala po benzin tek kad je rezerva bila na 20 kilometara. Nisam jela ni pila - rekla je.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.