07.08.2018.
GOSPODARSTVO
Bogat program za turiste u Mostaru
Zabavno-kulturni projekt s ciljem razvoja turizma „Sunčana strana FBIH" nastavlja se sutra sa plesnim radionicama na Španjolskom trgu. Dvosatne plesne radionice modernih plesova održat će se u srijedu i četvrtak s početkom u 19 sati na Španjolskom trgu uz vodstvo profesionalnih trenera iz plesnog studija B dance.

Osim u radionicama modenih plesova, turisti će u subotu i nedjelju od 19 sati imati priliku sudjelovati u radionicama body percussion.

„ Body percussion je glazbeno-terapeutska tehnika koja je poznata i popularna u svijetu, a podrazumijeva korištenje tijela kao udaračkog instrumenta. Radionica je zamišljena kao program na otvorenom u kojemu će turisti sudjelovati, zabaviti se i osloboditi stresa. Naravno, osim turista, gostiju Mostara, na radionice, ali i sve ostale programe ovog projekta, dobrodošli su i svi građani Mostara", pojasnili su iz agencije PRimera, koja zajedno sa Udruženjem Obala art centar iz Sarajeva provode ovaj projekt uz potporu Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

U sklopu projekta u petak će u starom gradu na raspolaganju biti interaktivni okvir za slikanje- Cheez, brendiran sa slikom starog mosta. Bit će to prilika da turisti besplatno dobiju svoju fotografiju sa motivom starog mosta elektronski na e-mail, što će biti dobro za promociju Mostara preko njihovih društvenih mreža.
Ovaj projekt povezuje dva grada-Mostar i Sarajevo, preko jednog od najvažnijih filmskih događaja u regiji- Sarajevo film festivala, koji će se kroz snimke svih sedam festivalskih dana moći pratiti i na projektoru na platou ispod starog mosta u Mostaru.

Cilj je da se turisti programima ovog projekta zabave, upoznaju sa našom kulturom, tradicijom, te produže svoj boravak u Mostaru, ali i posjete ostale turističke destinacije u FBIH.

U sklopu projekta već su snimljeni promotivni video, fotografije i milenijska panoramska fotografija 360 C sa najvažnije turističke manifestacije u Mostaru-skokova sa starog mosta, te održane filmske projekcije na platou ispred HD herceg Stjepan Kosača, koje se ponovo nastavljaju od 23.08.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.