27.08.2018.
ŽENSKI KUTAK
Maske za lice sa samo jednim sastojkom
Postoje određene namirnice koje imaju nevjerojatno puno pogodnosti, ne samo za vaše tijelo nego i za vašu kožu također. Štoviše, ti elementi vrlo uspješno biti dio vaše zdravog života. Uz samo jedan sastojak zablistajte kao nikada do sada.

Avokado
Kad se radi o zdravom životu avokado je uvijek dobro došao bilo u plan prehrane ili kozmetiku. U avokadu se nalaze vrlo zamjetne količine vitamina A, C, i E, kalij i željezo. Ovi hranjivi elementi mogu značajno poboljšati vaš kompleks kože i teksturu

Ako želite isprobati ovu masku za lice, trebate učiniti slijedeće: jedan avokado pasirajte dok ne dobijete kašu, i nakon toga tu kažu nanesite direktno na lice. Odmah nakon što ste nanijeli ovu masku, ostavite ju da djeluje 10 minuta i nakon toga ju isperite sa toplom vodom.

Med
Nemojte oklijevati koristiti med kada pripremate maske za lice doma. Med hidratizira kožu i sprječava da vlažnost ispari iz vaše kože. prije korištenja ovog nevjerojatnog sastojka, umijte lice u mlakoj vodi. Nakon što ste to učinili, nanesite med direktno na vlažnu kožu i ostavite da djeluje 30 minuta. Poslije isperite lice mlakom vodom, obrišite ručnikom i malo rukama nanesite hladne vode da vam zatvori pore.

Bjelanjak jajeta
Bjelanjak je također jedan od nevjerojatnih sastojaka kada se radi o pravljenju maski za lice od samo jednog sastojka. U bjelanjku se nalazi puno vitamina A koji je nevjerojatan u borbi sa miteserima i aknama. U malu zdjelicu dodajte dva bjelanjka od jajeta i izmješajte ih. Pamučnim jastučićem nanesite ovu nutritivnu masku na lice. Nakon što ste to učinili ostavite da maska djeluje 30 minuta i nakon toga isperite hladnom vodom.

Banane
banane su jednostavno čudesno voće. banane u sebi sadrže vitamina A, B i E, magnezij, cink i kalij. sve što trebate napraviti jest nasjeći jednu bananu i pasirati ju, nanesite ju na lice i ostavite da djeluje 20 minuta. nakon toga isperite lice u mlakoj vodi i obrišite. Za sjajne rezultate trebate ovaj postupak ponavljati minimalno dva puta tjedno.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.