11.08.2018.
SPORT, BORILAČKI SPORTOVI
Ulaznice su skupe, razumijem ako ne možete doći
Mostarski boksaš Damir Beljo poslije duže stanke na velika vrata se vraća sportu. Naime, ''Bombarder s Neretve'' povratnički meč imat će na borilačkom spektaklu Fight Night Zagreb 8. rujna u zagrebačkoj Areni, a protivnik će mu biti Lukas Paszkowsky.

Sigurno je da će Beljo u glavnom gradu Hrvatske imati veliku podršku vjernih navijača iz BiH, ali i Hrvatske. ''Evo imao sam potrebu da se oglasim prije meča u vezi ulaznica tj. karata za reviju u zagrebačkoj Areni jer sam dobio dosta upita od strane navijača i ljudi koji žele biti dio tog spektakla. Organizator je Sauerland Promotion iz Njemačke i oni su tu jako, ajmo reći profesionalni, a po našem standardu možda malo i nerealni.

Nažalost, ja nisam dobio niti jednu kartu i jedva sam uspio dogovoriti s ljudima iz Hrvatske da pošalju dio karata u pretprodaju u Hercegovinu, najviše u Mostar i Ramu. Tako da ovih dana očekujem da će stići ulaznice, a ja ću preko svoje Facebook stranice objaviti mjesto. Nažalost, karte uopće nisu jeftine i znam da u nas nije najbolja situacija, tako da, što da kažem? Volio bih da vas dođe u što većem broju jer će mi podrška baš trebati, radim s dobrim borcem tj. borcem koji mi stilom uopće ne odgovara.

Povratnički meč, prvo pa muško. To sam u biti i želio, čemu boksati i kao vraćati se pobjedama nad nekvalitetnim borcima. Volio bih da dođete u što većem broju, ali isto razumijem ako i ne dođete jer kao što sam rekao karte nisu jeftine i put za Zagreb. U svakom slučaju hvala vam iz srca na velikoj podršci koju stalno dobivam i na velikom interesu za veliki spektakl u Zagrebu gdje izvrsni Filip Hrgović boksa glavnu borbu sa Gary Cornishom za WBC Internacionalnu titulu.

Ja sam po svemu glavna borba prije Filipa. Kao i uvijek dat ću sve od sebe. Bog vas sve blagoslovio!'', napisao je Beljo na svojoj Facebook stranici, a koji se za povratnički meč priprema u Njemačkoj.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.