15.09.2018.
SPORT, NOGOMET, video
Tri pobjede u nizu iza nas imaju veliki značaj
Jučer je na stadionu HŠK Zrinjski povodom hercegovačkog derbija održana press konferencija na kojoj se okupljenim novinarima obratio šef struke Plemića Blaž Baka Slišković.

"Tri pobjede u nizu iza nas imaju veliki značaj , nakon početne krize ponovno smo u igri, na par vodova od vodećeg. Utakmica protiv Širokog ima ogroman značaj u ovom trenu. Pobjedom bi ostali u vrhu. Nakon toga nas čeka veliki broj utakmica kući, a prije toga Kup u Tuzli i teško gostovanje u Bijeljini. Ova utakmica sutra je značajna i za nas i za goste koji su promjenom trenera iskazali želju da prodrmaju ekipu iz monotonije i sutrašnja utakmica bit će teška za nas bez obzira što mo mi u boljoj formi od njih. Oni su po tradiciji opasan protivnik i po tradiciji u Mostaru igraju kvalitetno", kazao je na početku Slišković okupljenim novinarima.

"Utakmica protiv Krupe bila je jedna od naših najkvalitetnijih protiv ovog protivnika, a protiv njih smo se uvijek mučili da dođemo do kvalitetnog razulteta. Tamo me obradovala trkačka moć koja se popravila u odnosu na utamice protiv Zvijezde i posebno Tuzle gdje smo po meni izgledali jadno na terenu. Osvježili smo ekipu kroz ovaj period od 15 dana, radili da održimo igrače na nivou, ne da ih premorimo. Vjerujem da ćemo trkački odigrati korektno a i kvalitetno, a naravno pita se nešto i Široki, tj.kako će oni odigrati", nastavio je Slišković.

"Širokom su otišli neki važni igrači, ali oni su opet u vrhu. Imaju problem u realizaciji, dali su malo golova, ali malo i primili. Jedna čvrsta ekipa koja neće dozvoliti veliki broj prilika i bez obzira na promjene u igračkom kadru opet su sastavili dobar tim. Uhvatila ih je kriza koja ne zaobiđe ni jednu ekipu, kriza koja uhvati u nekim momentima svaku momčad na svijetu. Ima tu nekoliko sjajnih pojedinaca, mlade igrače koji imaju ambiciju da se dokažu. Ni u jednom trenu ne smijemo podcijeniti Široki, dapače. Vjerujem da će dolaskom novog trenera biti dosta agresivniji, posebno u zadnjoj liniji. Morat ćemo biti oprezni posebno u prvih 15, 20 minuta gdje očekujem da će oni zaigrati presing i da će praviti pritisak na našu zadnju liniju".Zrinjski i Široki Brijeg sutra igraju na stadionu HŠK Zrinjski sa početkom u 20:00 sati.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.