08.09.2018.
SPORT, OSTALI SPORTOVI, video
Skakači su mostarskoj publici priredili spektakl
Red Bull Cliff Diving natjecanje u Mostaru bilo je spektakularno, kako se i očekivalo, a na Starom mostu pred 15 000 gledatelja pobijedili su Gary Hunt i Adriana Jimenez. Oko 15 000 gledatelja prisustvovalo je današnjem natjecanju na Starom mostu, a jučerašnje prve serije skokova pratilo je njih 5 000. Najbolji svjetski skakači i skakačice zauzvrat su im priredili nevjerojatnu skakačku predstavu i uzbudljivo natjecanje. Britanac Gary Hunt je uspio reprizirati prošlogodišnju pobjedu i tako postao prvi skakač sa dvije pobjede iz Mostara.

Drugi je bio Čeh Michal Navratil, a treći debitant Catalin Preda iz Rumunije. Huntu je ovo bila treća vezana pobjeda, kojom je izbio na čelo ukupnog poretka. ''Natjecanje je bilo sjajno. Jučer sam napravio grešku, ali već sam bivao u takvim situacijama. Pokušao sam se prisjetiti tih situacija kad sam se morao vraćati, i učinio sam to i danas'', izjavio je Hunt nakon pobjede. Adriana Jimenez je zabilježila svoju prvu pobjedu na Starom mostu, kojom je preuzela vodstvo u utrci za titulu. Aktualna prvakinja Rhiannan Iffland bila je druga, a Jessica Macauley treća.''Da budem iskrena, ponosim se sobom. Pritisak je veliki. Pokušala sam se koncentrirati i biti smirena, slušati glazbu, ne pratiti ocjene drugih skakačica, jer sve su odlične. Samo sam se pokušavala fokusirati na jednu stvar. Jako sam sretna zbog natjecanja, zbog ljudi, zbog ovog mjesta, sve je nevjerojatno'', rekla je presretna pobjednica.

''Ovo je magično mjesto, ljudi su sjajni, stalno navijaju, most ima povijest. Sviđa mi se atmosfera, vrijeme, sve je jednostavno savršeno'', dodala je Meksikanka, oduševljena Mostarom. Situacija na vrhu ukupnog poretka je krajnje tijesna u obje konkurencija, tako da predstoji žestoka borba na posljednjem takmičenju sezone u Italiji za dvije sedmice. A zabava u gradu na Neretvi nastavlja se večeras na sedam bina Old Town Festa. Današnji voditelji Helem Nejse održat će koncert ispred Hamam muzeja s početkom u 23 sata, nakon čega slijedi zvanični after party natjecanja u klubu Alibaba uz DJ/VJ dvojac Diskobajagi, kojima će podrška biti Audio InFunktion i Mixmaster Zlee.

Sve vijesti potražite na www.redbull.ba i www.redbullcliffdiving.com.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.