04.09.2018.
SPORT, OSTALI SPORTOVI, video
Red Bull Cliff Diving ovaj tjedan u Mostaru
Natjecanje Red Bull Cliff Diving Svjetskog prvenstva na Starom mostu sve je bliže, a dok se čeka subota 8. rujna i novi spektakl, popularni reperi Helem Nejse su posjetili Mostar i najavili brojna zanimljiva događanja u predstojećim danima. Preostalo je još nekoliko dana do Red Bull Cliff Diving natjecanja u Mostaru.

Kao što su nedavno najavili, Stihomir Klepić i Čika Gagara iz sarajevske hip hop ekipe Helem Nejse su se zaputili u grad na Neretvi, kako bi pratili dešavanja vezana za natjecanje. Najprije su obišli Stari most, gdje će najbolji svjetski skakači i skakačice 7 i 8. rujna po četvrti put demonstrirati svoje nevjerojatno umijeće. Izgrađen 1566. godine, i s tradicijom skokova dugom četiri i po stoljeća, most je jedina lokacija prvenstva koja se nalazi na listi UNESCO-ve Svjetske baštine, priopćeno je. Stihi i Gaga su također pozvali gledatelje da dođu na vrijeme i zauzme što bolja mjesta na plaži ispod mosta, jer će imati priliku da uživaju u vrhunskim prizorima.

Energični hip hoperi su prošle godine odradili izvrstan posao kao voditelji na samom natjecanju, a sljedeće subote će reprizirati tu ulogu, i to u tandemu sa sportskim novinarom Vedadom Šurkovićem. Otkrili su lokaciju koncerta koji će Helem Nejse u Mostaru održati nakon natjecanja, u subotu navečer, a to je plato ispred Hamam muzeja u Starom gradu.

Najavili su i brojna druga događanja u danima Red Bull Cliff Diving natjecanja, kao što su after partyji u Pećini (klub Alibaba) gdje će u petak nastupiti Frenkie, Kontra & Indigo, dok u subotu na istoj lokaciji svira sjajni DJ/VJ dvojac Diskobajagi. Kao i prošle godine, organizirana je posebna linija talgo vlakom koja će na dan natjecanja prevoziti gledatelje iz Sarajeva u Mostar i nazad.

Vlak iz Sarajeva polazi u 8:55, a povratak iz Mostara je u 17:40 istog dana. Karte su od ponedjeljka u prodaji na blagajni Željezničke postaje u Sarajevu, a s obzirom na iskustvo od prošle godine, kad je rasprodano čak pet kompozicija, uputno je kupiti ih na vrijeme. Sve informacije i vijesti o natjecanju mogu se naći na www.redbull.ba i www.redbullcliffdiving.com.


Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.