15.09.2018.
SPORT, NOGOMET
Pobjedom vratiti pobjednički mentalitet
I jedni i drugi su odlično otvorili sezonu, nalaze se u samom vrhu prvoligaške karavane, tako da će publika u Vrapčićima sasvim sigurno moći uživati u kvalitetnom meču. Optimizma u taboru Rođenih ne nedostaje, što se moglo vidjeti i po izjavi trenera Ibre Rahimića.

„Imamo malo problema sa povrijeđenim igračima koji su izgubili formu, ali mi u subotu moramo pobijediti kako bismo vratili pobjednički mentalitet. Nakon utakmice sa Zvijezdom imamo malo lakši raspored, pa ćemo pokušati oporaviti i spremiti igrače, te tako nastavili borbu za Premijer ligu. Nadamo se da će Mujezinović biti spreman za subotu, jer nam je jako važan igrač koji daje tempo ekipi. Par igrača nisu prošli pripreme kako treba, ali nadam se da ćemo uspjeti pobijediti u subotu“, rekao je trener Rahimić, pa nastavio:

„Doživili smo nagli pad nakon tri prve utakmice, gdje smo dali 10 golova. Možda nas je sve to malo ponijelo, pa smo pomislili da će sve ići lako, ali nadam se da ćemo svi iz ove dvije zadnje utakmice izvući pouke. Molim navijače za malo strpljenja, jer igračima nije lako igrati pod pritiskom, jer sve se ekipe ovdje dođu samo braniti. Nadam se da će Brandao i Cvijanović proraditi i pridružiti se Fajiću u davanju golova.“

Težine zadatka je svjestan i sam Fajić.

"Sigurno da je pred nama jako teška utakmica. Ekipa Zvijezde je nezgodna, mlada i brza ekipa, ali mislim da imamo dovoljno svježine da odgovorimo ovom zadatku i da nastavimo sa pobjedama."

Susret između Veleža i Zvijezde igra se sutra s početkom u 16:30 sati.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.