31.07.2018.
SPORT, OSTALI SPORTOVI
Lorens Listo osniva školu skokova
Lorens Listo osvojio je dvanaestu titulu popularne ''Mostarske laste''. ''Spremao sam se što je moguće više, u svakom skoku dadnem svoj maksimum prije svega zato što je ovo ekstremni sport i težak je sport, a na žiriju je da odluči tko je izveo najbolju lastu'', rekao je Listo u izjavi za Federalnu.

Listo je u oba skoka je imao sve desetke. Kaže kako je na 452. Skokovima sa Starog mosta bila jaka konkurencija. Ako dogodine osvoji ponovno titulu prvaka Lorens Listo imat će isti broj pobjeda kao legendarni Emir Balić koji je oborio rekord s 13 pobjeda.

''Balić je ljudska veličina i legenda i moj cilj je da dostignem Emirov nivo, da ga stignem, ali ne i da ga prestignem. Emir mene tjera da skačem i dalje. Ja sa svojom fizičkom spremom mogu skakati sljedećih deset godina, ali ne želim više skakati, to je moja odluka'', rekao je Listo.

Listo je otkrio i kako će se kad prestane sa natjecanjem u skokovima osnovati školu skokova za juniore. ''Kad se aktivno prestanem baviti skokovima, gledat ću da osnujem neku školu skokova za juniore, jer moramo u Mostaru napraviti tradiciju ''mostarske laste''.

Po meni bi nestanak ''laste'' bio ravan rušenju Starog mosta'', rekao Listo. Mostarski skakač je rekao kako se u zaštitu laste trebaju uključiti sve razine vlasti, od države pa na naniže. ''Veći mi je zadatak da napravimo školu skokova, da izvedemo djecu da počnu skakati s mosta. Ne smijemo dopustiti da mostarska lasta nestane'', rekao je Listo.

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.