04.09.2018.
SPORT, FUTSAL, video, foto
Mislim da je vrijeme da napadnemo prvo mjesto
Danas je u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru sa pripremama započeo HFC Zrinjski. Kao što smo već ranije javljali naovi/stari šef struke Plemića je legenda hrvatskog futsala Nikola Tomičića koji je Zrinjski vodio u sezoni 2016/17.

Nikola Tomičić nakon kratkog razgovora sa svojim malonogometašima obratio se novinarima koji su u dvoranu na Bijeli Brijeg stigli u zavidnom broju.

"Htio bih zahvaliti Upravi kluba na povjerenju, i pojedinim igračima koji su inzistirali na mom povratku. Drago mi je da sam ovdje, da nije Mostar u pitanju i novi sustav natjecanja najvjerojatnije ja ne bih bio ovdje, kao i nekolicina igrača. Ovo je jedan veliki izazov za mene, za igrače i Upravu kluba", kazao je Nikola Tomičić, te dodao,


Ivan Drežnjak, Nikola Tomičić i Vladimir Vladisavljević

"Svaki početak je uvijek težak. Prije dvije godine bili su neki drugi igrači, i bili smo mlađi dvije godine nego danas. Više-manje poznajem sve igrače, napravili smo neka mjerenja i moj kondicijski trener nije zadovoljan. Imat ćemo neki mali sastanak i vidjeti o čemu se radi. Mislim da će to iz dana u dan ići na bolje. Imamo mjesec dana do početka prvenstva, i smatram da malo kaskamo za ostalima, jer su neke ekipe već prije 15-tak dana startale s pripremama".

Nikola Tomičić smatra da njegova momčad u narednoj sezoni može do povijesnog rezultata.

"Na Facebooku sam vidio napisano kako je Zrinjski prije dvije godine sa mnom na klupi igrao najljepši nogomet i ja želim da tako bude, ali da budemo i malo efikasniji. Deset godina je kluba, i mislim da je vrijeme da napadnemo prvo mjesto", kazao je Tomičić.Zrinjski je za predstojeću sezonu doveo niz kvalitetnih pojačanja. Povratnici u klub su Josip Bošković, Ivan Ivanković i Josip Sesar, a u momčadi je Mile Zelenika, mladi i jako perspektivni futsal igrač.

Na početku sezone Tomičić neće moći računati na kapetana Ivana Drežnjak koji se ozlijedio ljetos u prometnoj nesreći, a Drežnjak je okupljenim novinarima rekao:

"Osjećam se puno bolje i očekujem povratak na teren za mjesec dana. Mislim da smo doveli 4-5 dobrih igrača, ali naše najveće pojačanje je povratak trenera Nikole Tomičića. On je najveći nogometni znalac koji me trenirao".HFC Zrinjski započeo je s upisom u Futsal akademiju, a ista će službeno biti predstavljena 15. rujna. Za rad s mladim igračima zaduženi su licencirani treneri Goran Buhovac, Damir Mišić, Siniša Đurasović i Vladimir Vladisavljević koji će biti u stručnom stožeru seniorske ekipe kao pomoćnik Nikoli Tomičiću.


Treneri u Akademiji HFC Zrinjski: Mišić, Buhovac, Vladisavljević i Đurasović

Untitled Document
..Posljednje vijesti
18.09.2018.
HMNK Rudnik okupljanje pred novu sezonu
18.09.2018.
Srednje škole u HNŽ prihvatile ponudu Vlade o povećanju plaća
18.09.2018.
Predstavljene kandidatkinje Asocijacije Žena SDA
18.09.2018.
Nastavljaju se radovi na kolektorima
18.09.2018.
MUP HNŽ obnovio server salu
Untitled Document
SPORT
Nogomet
Košarka
Rukomet
Borilački sportovi
Futsal
Ostali sportovi
ZANIMLJIVOSTI
OSTALE VIJESTI
ŽENSKI KUTAK
MODA
MOBITELI
ZDRAVLJE I LJEPOTA
SERVISNE INFORMACIJE
UGOSTITELJSTVO
FOTOGRAFIJE
VIDEO PRILOZI
UVJETI KORIŠTENJA
UREDNIŠTVO
KONTAKT
OGLAŠAVANJE
POŠALJITE VIJEST
NAGRADNE IGRE
ARHIV
Sva prava pridržana © MojMostar.eu 2010 - 2018
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.