Uspješan vikend za taekwondo klub Cro Star Mostar

Uspješan vikend za taekwondo klub Cro Star Mostar

Mostarski taekwondo klub Cro Star Mostar, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je još jedan uspješan vikend. U subotu je jedna mala ekipa nastupila u Zagrebu na velikom međunarodnom taekwondo turniru Čigra Open, na kojem je sudjelovalo 800 natjecatelja, a turnir je ujedno bio i kriterijski, zbog čega je konkurencija bila baš jaka.
4 natjecatelja se izborilo za 3 medalje: zlato i 2 bronce.

Zlato je osvojio Matej Sesar, koji je u svim borbama pokazao nadmoć nad protivnicima. Ove godine je prešao u uzrast mlađih kadeta i odlično se snašao. U 2017. godini je bio proglašen i za najboljeg sportaša Cro Stara svog uzrasta.
Broncu su osvojili Viktoria Penavić i Filip Vidačak, koji su imali dobar nastup.

U Zagrebu je još nastupila i Jana Zubonja, koja se nažalost nije uspjela izboriti ovaj put za medalju, za razliku od prošlog vikenda, kad je osvojila srebro u Sloveniji.
Ekipu u Zagreb je vodila trenerica Klaudia Marić.

U nedjelju se u Sarajevu u organizaciji Taekwondo Saveza BiH održalo polaganje za crne pojaseve. Iz mostarskog Cro Stara polaganju su pristupili Miran Đorđevski i Boris Knezović, koji su uspješno položili za crni pojas 3. Dan. Miran Đorđevski je inače trener u Cro Staru i jedan od najboljih sudaca u Taekwondo Savezu BiH, dok je Boris Knezović također trener u Cro Staru i voditelj Cro Star demo tima.