Kultura Vijesti

Urnebesna komedija nasmijala mostarsku publiku

Urnebesna komedija ”Balkanski Sex i grad – Čipka i čokolada” nasmijala je Mostarce. Predstava je održana u četvrtak u HKD Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Predstava je osmišljena kao ”Balkanski sex i grad” u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.

Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performans. ”Balkanski sex i grad” je uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Po uzoru na prijateljice iz serije ”Seks i grad” iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra Zvjerku.

Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drukčije život ,a ipak se savršeno razumiju.

Foto: Bljesak.info