Nogomet Sport Video

Sudac Mujić u nekoliko navrata oštetio Mostarce

Derbi 21. kola Premier lige Bosne i Hercegovine u nogometu odigrali su nogometaši Zrinjskog i Željezničara. Na žalost sudačka petorka na čelu sa glavnim sucem Mujićem slabo je odradila svoj posao. Aktualni prvak u par navrata je oštećen, ali na sreću uspio je izboriti pobjedu pa će suđenje barem donekle pasti u drugi plan.

U prvom poluvremenu sudac je ostao nijem u tri navrata u kojima su nogometaši Zrinjskog tražili nastrožije kazne. U dva navrata obrambeni nogometaši Željezničara u svom kaznenom prostoru igrali su rukom, dok bi šlag na kraju bio krvnički start obrambenog nogometaša Željezničara nad nogometašem Zrinjskog Milošem Filipovićem, a sudac je opet ostao nijem.

U drugom poluvremenu još jedna velika greška suca. Nakon što je obrambeni nogometaš Željezničara Bogičević nasrnuo na Bilbiju sudac je iz njemu znanog razloga žuti karton pokazao drugom igraču Željezničara, tako da je Bogičević ostao u igri iako je trebao dobiti drugi žuti karton.

U svakom slučaju Zrinjski je nadigrao Željezničar i slavio pobjedu koja ih je vratila na vrh ljestvice Premier lige BiH.