Nogomet Sport Video

Slišković: Protiv Želje nas zanima samo pobjeda

Zrinjski je nakon prvog kola Lige za prvaka prepustio Željezničaru prvo mjesto. Plemići priliku za povratak na lidersku poziciju imaju već u subotu, kada plavi s Grbavice gostuju u Mostaru.

“Željezničar nam je konkurenti u borbi za naslov prvaka, i osvajanje bodova protiv direktnog konkurenta vrijedi ‘duplo’. Igrači, i mi u stručnom stožeru smo svjesni značaja utakmice. Nikada pred utakmicu ne pomišljam reći da bi nas neodlučeni rezultat ostavio u utrci, nego razmišljamo samo o pozitivnom rezultatu, a to je za nas pobjeda”, kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i dodao:

“Trebamo zaboraviti ono što se dogodilo prije tjedan dana, i okrenuti se sutrašnjoj utakmici. Ako ponovimo angažman, volju i želju kao prije dva tjedna u međusobnom susretu, onda mislim da imamo dobre izglede ostvariti pobjedu”.

U oba međusobna susreta ove sezone Zrinjski je slavio s 1:0. Trener Slišković dobro poznaje Željezničar, i uvjeren je da u njihovom sastavu neće biti velikih promjena.

“Željezničar je veoma opasan u prekidima, i tu moramo obratiti posebnu pozornost. Ne smijemo dozvoliti ili svesti na najmnji broj kontre u kojima je Željezničar jako opasan. Željezničar je kvalitetna ekipa koja nije bez razloga na prvom mjestu. Bit će težak derbi, vjerojatno uvjetovan i teškim terenom koji će iziskivati maksimalan angažman, veliku potrošnju energije kod igrača”, istaknuo je Slišković.

Za utakmicu ne konkuriraju ozlijeđeni Ognjen Todorović i Pero Stojkić koji je protiv Radnika zaradio treći žuti karton. Stojkića će u sastavu zamijeniti Stanić, a na lijevom krilu će igrati Gržan ili Jović.

Utakmica između Zrinjskog i Željezničara igra se u subotu u 15 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.