Nogomet Sport Video

Slišković nije izdržao i oglasio se na sudačku lakrdiju

Izuzetno ljut je nakon derbija Zrinjskog i Željezničara (3:3) bio trener mostarskog tima Blaž Slišković. Prozvao je nakon utakmice Slišković krovnu kuću bh. nogometa i sudačku organizaciju. Meč je samo kratko komentirao.

“Svako na svoj način vidi meč. Mi smo bili opasniji u prvom poluvremenu, Željo nam je prolazio kroz sredini, igrali su kvalitetno. Dali su dva gola, ali nisu imali ozbiljne šanse. Daleko od toga da nisu imali zasluženo vodstvo, ali neriješeno je na kraju realan rezultat”, istaknuo je Slišković, a zatim je komentirao suđenje.

 

 

“Kod mojih igrača je proradio inat zahvaljujući nekim odlukama “svemiraca”. Ja ću opet pojesti neku stvar. Uporedit ćemo ovaj penal u odnosu na prekršaj na Bilbiji protiv GOŠK-a. Ne može tebi kao glavnom sucu pomoćnik donositi odluku. I jedan i drugi trebaju da odgovaraju za ovo što su napravili. Nije to Želji donijelo bodove, hvala Bogu da nije. Da je ostalo 0:2, tako bi i ostalo vjerojatno do kraja, ali kod 0:3 proradio je i inat. Zaslužili smo neriješeno zbog volje, želje i truda”, rekao je Baka, te je dodao:

“Opet ljudi moji. Dok god se odluke budu donosile van terena, bh. nogomet će otići u sto nekih stvari. Mi se borimo ovdje, tražimo od igrača kvalitet, želimo napredak, a neko to svojim odlukama anulira, a oni su k’o fol za neki napredak. Koji napredak? Prozivam NSBiH i sudačku organizaciju jer oni ne žele napredak. Dok god je ovakvih odluka koje nisu sudačke i kvalitetne. Kad budem išao na Grbavicu i da imam 50-50 suđenje, koje i oni očekuju ovdje, onda ću nogomet smatrati kvalitetnim. Neka me suspenduju 100 godina. Ja sam za njih Bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu. Dosta više ovoga. To su neradnici, samo da im je jesti i stomaci im samo rastu. Fuj. Odoh dok nisam još što rekao”, završio je izlaganje ljutiti Slišković.