Prijavite fasadu za oslikavanje na 7. Street Arts Festivalu

Prijavite fasadu za oslikavanje na 7. Street Arts Festivalu

Bliži se sedmo izdanje mostarskog Street Arts Festivala koji će stići na ulice grada u lipnju 2018. godine te donijeti stvaralačku energiju i okupiti umjetnike iz cijeloga svijeta.

Ovaj festival egzistira od 2012. godine i svojim kontinuiranim održavanjem stvara prepoznatljivu galeriju ulične umjetnosti u Mostaru, koja mijenja narativ javnog prostora dajući mu novu vrijednost i značenje .

U susret novoj ediciji Street Arts Festivala pozivaju se stanari zgrada, ravnatelji škola , vlasnici kuća i privatnih prostora da se uključe u realizaciju ove umjetničke priče i prijave svoje fasade za oslikavanje murala tijekom održavanja festivala.

Prijava treba sadržavati lokaciju, metražu zida uz priloženu fotografiju i kontakt podatke, koje možete poslati na e-mail streetartsfestival@gmail.com ili na našu facebook stranicu.

Natječaj za prijavu traje do 1.05. 2018. godine.

„Od prošle godine prakticiramo ovakav vid natječaja i komunikacije s građanima Mostara kada je u pitanju oslikavanje fasada. Moramo priznati da smo veoma zadovoljni i zahvalni na dosadašnjim suradnjama i podršci koju smo dobili od građana. Nadamo se da će tako biti i ove godine te da ćemo zajedničkim snagama omogućiti oslikavanje novih murala na većim i manjim većih i zidnim površina na različitim dijelovima grada.”