Vijesti iz BiH

Poplave odnijele prvi život u BiH?

U izlivenom dijelu rijeke Save, u mjestu Gaj, u općini Srbac, 17. ožujka, pronađeno je beživotno tijelo muškarca, čiji identitet još nije utvrđen.

”Mrtvozornik je konstatirao da se radi o beživotnom tijelu, koje se u vodi nalazilo već duže vrijeme”, priopćeno je danas iz Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Pronađeni leš je uz suglasnost nadležnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka prevezen u Zavod za sudsku medicinu Banja Luka, gdje je 18. ožujka izvršena obdukcija. Na osnovu fizičkih karakteristika u pitanju je muškarac starije dobi, visine oko 175 cm, a na sebi je imao dijelove bijele atlet majice i karirane košulje.

Na nogama je imao crne cipele, a na oba donja esktremiteta leša pronađeni su umjetno ugrađeni implatanti kukova. Iz Policijske uprave Bosanska Gradiška pozivaju građane da, ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se beživotno muško tijelo identificiralo, informacije prijave osobno najbližoj policijskoj stanici, pozivom na besplatan broj telefona 122 ili na broj 051/813-522.