Zabava

Ornela Vištica pokazala da je ljepotu naslijedila od mame

Glumica trenutno boravi u Beogradu, snima sitcom ‘Dragi susjedi’ i gotovo svakodnevno objavljuje fotografije, a u moru poslovnih našla se i jedna privatna i to njezine mame.

Lijepa Mostarka svojoj majci je na Instagramu čestitala rođendan napisavši joj emotivnu posvetu te je raznježila svoje pratitelje

‘Kad sam kao dijete slušala priče drugih ljudi o njoj, o izboru za miss Jugoslavije, o tome kako su frajeri bili ludi za njom, uvijek bih se dobro nasmijala. Za mene je uvijek bila i danas je najbolja mama! I zaista sam sretna što je ova pametna, vrijedna, kreativna, borbena i uvijek pozitivna žena baš moja majka’, poručila je pored fotografije Ornela Vištica.

Bujnu kosu i lijep osmijeh očito je naslijedila od mame, sedamdesetih godina pratilje miss Jugoslavije.

‘Moja mama me nikada nije htjela pohvaliti, nizašto. Ona je takav kritičar, čak veći i od mene same. Nikad se nije usudila pohvaliti me i uvijek će me kritizirati, naći dlaku u jajetu. Ali s godinama sam shvatila da je to dobro. To donosi novi trud i novo ulaganje i daje mi energiju koja kaže da moram ići dalje i biti bolja. I zahvalna sam mami zbog toga iako se nije lako nositi s njenim kritikama’, izjavila je glumica ranije.

Dnevni list