Aktualno Ostale vijesti Vijesti

NAŠA TV proslavila svoj drugi rođendan

Danas je u prostorijama jedine komercijalne televizije na hrvatskom jeziku NAŠA TV obilježeno dvije godine emitiranja programa ove tv kuće.

“Kroz dvije godine smo pokazali da možemo stati rame uz rame i velikim medijskim kućama u Bosni i Hercegovini, posebno onima komercijalnog karaktera s višegodišnjim radom i iskustvom, i to možemo zahvaliti našem kadru, odnosno našim mladim ljudima u novinarskom, produkcijskom i menadžerskom dijelu. Ono čime se ponosimo je objektivnost koja nas krasi kroz ove dvije godine i mogućnost da s malim brojem zaposlenih možemo odgovoriti na želje i potpore gledatelja diljem Hercegovine, ali i cijele BiH”, u prigodnom obraćanju kazala je direktorica Naše TV Marija Živković.

Mario Vrankić postao je glavnim urednikom Naše TV prije dva i pol mjeseca, te je pokrenuo ambicioznu programsku shemu.

“Svakim danom postajemo sve respektabilniji medij, kao jedina komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini na hrvatskom jeziku. Imamo mali broj uposlenih s obzirom na produkciju. Imamo 22 stalno uposlenih, i 10-tak suradnika, a proizvodimo 16 različitih emisija tjedno. Velika produkcija za raspoloživi kadar i novinarski i tehnički, i mogu reći da radimo na rubu naših kapaciteta. U posljednje vrijeme bilježimo značajan porast gledanosti, i postajemo relevantan izvor informacije. Mi se trudimo našim gledateljima ponuditi objektivne informacije koje su sagledane iz više kutova”, rekao je u svom obraćanju Vrankić.