Zabava

Mostarska Sinergija ‘zauzela’ Crnu Goru

Mostarska pop rock grupa Sinergija niže nove uspjehe. Ovaj vikend su palili i žarili Crnom Gorom, a najavljeni su i novi nastupi. Kako piše mnemagazin.me, ova grua je prepoznata na ex Yu prostorima po izuzetnoj atmosferi koju prave na koncertima i raznolikom repoertoaru, a publika je ostala oduševljena i nestrpljivo očekuje povratak Mostaraca.

”Svirali smo dvije večeri za redom u Bistro Loftu, u jednom od najpoznatijih klubova u Podgorici i to je bio prvi klub u nizu na našoj maloj turneji po Crnoj Gori, sljedeći nastupi idu uskoro u Nikšiću, Budvi, Herceg Novom, Kotoru… Sretni smo kad vidimo koliko su nas prihvatili ljudi u Crnoj Gori te koliko poznaju naš rad”, rekao je za Bljesak.info Igor Soldo gitarist i menadžer benda. Sinergija trenutno snima covere popularnih pjesama s našeg prostora.

”Trenutno snimamo studijske obrade svima nama poznatih, ali pomalo zaboravljenih pjesama i za svaku od njih radimo video u zanimljivoj atmosferi. Vjerujem da će svatko naći pjesmu koju voli”, dodao je Soldo, objašnjavajući da će snimiti 10 obrada i objavljivati ćejednu po jednu, na službenoj stranici će biti najavljeni termin objava. Inače, Sinergija je krajem godine snimila duet ‘Da je sreće’ s popularnim pop pjevačem Željkom Samardžićem gdje broje više pola milijuna pregleda.