Nogomet Sport

Minimalan poraz mladih Plemića od talijanske Atalante

U organizaciji Škola nogometa NK Međugorje ovih dana je ovaj hercegovački gradić domaćin nogometnog turnira na kojem sudjeluje veliki broj dječaka i djevojčica. Na turniru jučer su se susreli nogometaš talijanske Atalante i HŠK Zrinjski, 2005. godište. Utakmica se igrala u sklopu 1/8 finala turnira.

Utakmicu je promatralo oko stotinjak gledatelja, koji su mogli vidjeti dosta zanimljivu utakmicu. Atalanta je imala nešto više loptu u svojim nogama i upravo je bila bolja za taj jedan pogodak. Plemići su imali svoje prigode, ali ih nisu uspjeli iskoristiti.

Na kraju utakmice sa rezultatom 1:0 Atalanta se plasirala u 1/4 finale ovoga jakog turnira za mlađe kategorije. Kod drugih uzrasta zanimljive rezultate postigli su dječaci rođeni 2007. i dječaci rođeni 2009. godine.

Dječaci 2007. godine su stigli do 1/4. finala gdje su ispali od splitskog Hajduka. U regularnom dijelu utakmice rezultat je glasio 1:1, da bi Hajduk prošao nakon izvođenja jedanaesteraca.

Dječaci rođeni 2009. godine ubilježili su tri pobjede u skupini, a jučer su u 1/4 finalu slavili protiv malih nogometaša iz Zadra rezultatom 3:2. Danas će ovo godište u 1/2 finalu snage odmjeriti sa svojim vršnjacima iz zagrebačkog Dinama.

MojMostar.eu