Aktualno Vijesti Zabava

Četvrta sezona uličnog sviranja u Mostaru

Mala grupa mostarskih glazbenika nastavlja stvarati tradiciju uličnog sviranja. Kao i prethodnih godina, svirat će svaku večer od 19 do 20 sati na šetnici Nikole Šubića Zrinskog (bivše Lenjinovo šetalište).

Budući da je u tradiciji svakog velikog grada imati takve svirače, posebice u predblagdanskom vremenu, Mostar kao centar Hercegovine ne planira ni za kim zaostajati. Svirači koji tu planiraju svirati devet večeri zaredom (15. 12. – 23. 12.) ne žele nikakvu reklamu.

Oni su mišljenja da će okupljeni narod biti njihova reklama. Stoga je na vama da dođete svaku večer, barem da zastanete u prolazu i počastite ih svojom prisutnošću. Ako ste voljni i ubaciti koji novčić, oni će vam biti zahvalni, posebice jer sav novac ide u dobrotvorne svrhe. S tim u vidu, oni su se i ove godine povezali s udrugom Minores, koja se brine o socijalno ugroženima. Navratite.

Glazbenici vas očekuju. Dobrotvori iz Minoresa vas očekuju. Socijalno ugroženi vas očekuju. Sigurni smo da ćete u susretu s njima, jednostavnim ljudima radosna srca, osjetiti predblagdansku euforiju u svoj svojoj ljeposti i jednostavnosti. Otvorimo zajedno četvrtu sezonu uličnog sviranja u Mostaru!