Ostale vijesti Vijesti

Anja Petrović održala predavanje o korištenju tesla talasa u liječenju

U Centru za kulturu sinoć je upriličeno predavanje i promocija knjige ”Tesla –Metamorfoza-za liječenje i evoluciju”, autorice Anje Petrović.

Anja Petrović je osnivačica i trenutno jedini učitelj metode iscjeljenja tzv. Teslinim talasima.
Osobine talasa koje je izučavao Tesla poznate su u nauci, međutim oni nisu našli neku veću primjenu u našim životima sve dok se dvije golubice nisu pojavile na prozoru stana Anje Petrović i kljucanjem joj najavile da će uskoro započeti promjena koja će, kako je istakla, njen život pretvoriti u istinsku bajku.

“Tesla talase je Tesla nazivao “nehercijanski” i objasnio da su oni različiti i po svojoj strukturi i formi, da su multi-dimenzionalni, i da su u domenu jedne nove fizike. Na Institutu za bioenergetska snimanja u Beogradu tvrde da snimci PIP kamerom nedvosmisleno potvrđuju da su frekvencije energije koje su dostupne u Tesla metamorfozi® jednake frekvencijama Tesla talasa, jer su jednake sa frekvencijama koje se emituju oko Tesla pojačivača sa dodatnom zavojnicom. Energija se koristi direktno iz aktivnog etera (ne koriste se nikakve mašine ili aparati), upravo onako kako je to Nikola Tesla govorio”, istakla je Petrović.

Naglasila je kako Tesla Metamorfoza izaziva veliko interesovanje zato što klijenti prijavljuju isceljenja bolesti koje su proglašene za neizlječive, kao rak, SIDA, lupus, oštećenja kičme, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformiteta. Izlječenja se, kažem događaju brzo. U većini slučajeva, tri seanse je dovoljno.
Petrović koristi metodu Tesla metamorfoza zdravlja, Tesla komunikacija duše i Tesla metamorfoza svjetlosnog tijela.

Anja Petrović je diplomirani profesor jugoslovenske i svjetske književnosti Univerziteta u Beogradu. Učila je slikarstvo i primjenjenu umjetnost u Beogradu i Londonu, a kasnije je završila postdiplomske studije na Australijskom koledžu za primjenjenu psihologiju. Oduvijek je bila zainteresovana za mistično, za metafiziku, za stvari još uvijek nejasne i nepoznate nauci. Dugi niz godina živi u Sidneju, a o Tesla metamorfozi i načinima izlječenja drži predavanja na seminarima širom svijeta.